Perfecte beregening, afgestemd op de bodem van uw rijhal of manege

Montage - TopRain nevelinstallatiesDe Perfecte Manegebodem Beregening
De installatie wordt voornamelijk in de nok van de rijhal gemonteerd. De sproeiboom wordt d.m.v. tandwielaandrijving over geleidebuizen verplaatst. De watertoevoer bevindt zich in een goot zodat er geen slangen en kabels in uw hal zichtbaar zijn, en tevens niet klem kunnen komen te zitten. Sproeibomen worden afhankelijk van het type hal en de bodemtype aangepast. Mocht het om bouwtechnische redenen niet mogelijk zijn de installatie in de nok te monteren dan behoort conditionering vanaf de zijkant (tot een bepaalde breedte) tot de mogelijkheden. Alsmede voorzieningen voor hallen met afgeschuinde kap.

Door de hoogwaardige producten die toegepast worden garanderen wij een optimale stabiliteit en een slipvrije aandrijving. De rijhal beregening word aan de hand van uw rijhal afgesteld en daarom kunnen wij hem tot op de centimeter nauwkeurig afstellen om zo de hoefslagkering niet te belasten met water. Tevens hebben wij de rijhal beregening nauwkeurig afgesteld op de hoeveelheid water zodat u een gelijk matige water verdeling hebt over de gehele baklengte in uw bak waardoor de bodem optimaal blijft. Bekijk hieronder onze video.

Uniek aan deze rijhal beregening is dat u voor sectie besproeiing kunt kiezen. Dat betekend dat u geheel naar uw wensen afzonderlijk de hoefslag zou kunnen besproeien. Tevens beschikt de installatie over een timerelais zodat u in de ochtend voordat u gaat trainen de manegebodem al in goede conditie is.

WAAROM KIEST U VOOR TOPRAIN?

  • TOP: Doordat wij de installatie nauwkeurig aan de hand van uw rijhal kunnen afstellen in het nevelgordijn optimaal, om zo de bodem in topconditie te behouden en daardoor ook wedstrijd proef is.

  • TOP: Door de sectie besproeiing die gemakkelijk en geheel naar uw eigen wensen is af te stellen op ieder gewenst tijdstip.

  • TOP: Door de compactheid en vakkundigheid kunnen wij de rijhal beregening plaatsen zonder dat het opzichtig is in uw rijhal.

  • TOP: Doordat geen enkele concessie is gedaan op de aandrijvingsvorm.TopRain garandeert een optimale stabiliteit en een slipvrije aandrijving.

  • TOP: De perfecte beregening, afgestemd op uw bodem. Voor een rijhal tot ca. 30 meter breed. Nauwkeurige afstelling tot op de centimeter, geheel evenwijdig over de gehele baklengte. Door de genoemde stabiliteit is het systeem geschikt voor rijhallen tot wel 120 meter lang.

  • TOP: Gefabriceerd in Nederlands eigenbedrijf, gemonteerd door vakkundige installateurs, gegarandeerde service, eenvoudige en veilige bediening, onderhoudsarm, aangepast aan uw situatie.

Montage - TopRain nevelinstallatiesKlik op onderstaande knop om meer afbeeldingen te bekijken van ons TopRain-product. Uiteraard kunt u voor meer informatie eveneens contact opnemen.

Rijhal Velosolex 1400 Op de Solex Tour de Solex Velosolex 1400 Op de Solex Tour de Solex
Velosolex 1400 Op de Solex Op de Solex Tour de Solex Velosolex 1400 Op de Solex
Tour de Solex Velosolex 1400 Op de Solex Op de Solex Op de Solex Op de Solex

Montage - TopRain nevelinstallatiesOok onderhoud van de installatie kunnen wij verzorgen.